top of page

ŽNK Radomlje in zavarovalnica AS združila moči

Članice ŽNK Radomlje so zavarovane za primer oskrbe po nezgodi ali bolezni

Poskrbite za učinkovitejšo oskrbo po nezgodi ali bolezni tudi vi!


Ženski nogometni klub Radomlje in zavarovalnica AS sta združila moči ter za svoje članice sklenila Paket Zdravje AS, primeren za osebe med 1. in 26. letom starosti, ki vključuje Nezgodno zavarovanje in Specialiste z asistenco.


Pri ŽNK Radomlje smo veseli, da bodo naša dekleta od sedaj naprej zavarovana 24ur na dan, ne glede na kraj nastanka nezgode. Nezgodno zavarovanje poleg 24-urnega kritja vključuje tudi mesečno nadomestilo za nezgode, dnevno nadomestilo za zdravljenje v bolnišnici, operacije, zlome, izpahe in opekline, invalidnost s progresijo ter 100 % izplačila za vse športnike do zavarovančevega 18. leta starosti (za registrirane člane športnih klubov). Poleg nezgodnega zavarovanja Paket Zdravje AS omogoča tudi možnost specialista z asistenco, ki jo športniki in športnice lahko koristijo, če je čakalna doba v javnem zdravstvenem sistemu daljša od treh tednov.



ŽNK Radomlje in zavarovalnica AS

Zakaj skleniti paket Zdravje AS 1-26 leta?

Zavarovanja omogočajo športnikom hitrejšo in učinkovitejšo oskrbo po nezgodi ali bolezni. Zavarovanja krijejo vse vrste nezgod 24 ur na dan, ne glede na to, kje je do nezgode prišlo. Hitra izplačila takoj po nezgodi: ni treba čakati na zaključek zdravljenja po operaciji, zlomu, izpahu .Športnice bodo lahko koristile samoplačniške specialistične storitve pri izvajalcih, ki so vključeni v mrežo športno-medicinskih centrov družbe AS in tako deležni vrhunskih storitev po standardih, ki veljajo za vrhunske športnike.


Sklenite paket Zdravje AS tudi VI! Tudi superjunaki potrebujejo svojega zaščitnika!




69 views0 comments
bottom of page