top of page

ŽNK RADOMLJE NA PODELITVI ŠPORTNIK LETA 2020 OBČINE DOMŽALE

Včeraj je v Športnem parku Domžale potekala podelitev priznanj naj športnicam, športnikom in športnim delavcem v občini Domžale za leto 2020. Kljub epidemiji in ukrepom je leto 2020 na področju športa prineslo izjemne uspehe, ki so jih dosegle domžalske športnice in športniki, tako na domači, kot na mednarodni ravni, med njimi so bile tudi naša dekleta, in sicer ekipa deklet U15 in članska ekipa.


Dekleta U15 so v lanski sezoni, ki se je zaradi epidemije s koronavirusom predčasno zaključila, končale na končnem 3. mestu; za osvojeno tretje mesto so včeraj prejele srebrno medaljo s strani občine Domžale. Nagrado je prevzela Tisa Podkrajšek.


Prav tako pa je nagrado za lanskoletne dosežke prejela članska ekipa, ki je sezono zaključila na tretjem mestu. Članska ekipa je prejela zlato medaljo, ki jo je prevzela Daša Dolenšek.

Tisa Podkrajšek in Daša Dolenšek ob prevzemu srebrne in zlate medalje

Obema ekipama čestitamo za lanskoletne dosežke, obenem pa se zahvaljujemo Občini Domžale in Zavodu za šport in rekreacijo Domžale za podporo in izvedbo podelitve Športnika leta 2020.




126 views0 comments
bottom of page