top of page

ŽNK Radomlje z zlatimi priznanji za preteklo leto

Zavod za šport in rekreacijo Domžale je v četrtek, 14. februarja 2018, na dan zaljubljencev v Športni dvorani Domžale organiziral prireditev Športnik leta 2018. Prireditve "Zaljubljeni v šport" so se udeležile tudi igralke članske in kadetske ekipe, ki so osvojile priznanja za uspehe v preteklem letu.


Za nami je uspešno koledarsko leto 2018, z uspehi tako v mladinski nogometni šoli kot tudi v članski ekipi. Dekleta U17 so prejela priznanje za tekmovalne dosežke, saj so v pretekli sezoni 2017/8 osvojile končno 3. mesto. Tako kot kadetska ekipa je tudi članska ekipa državno prvenstvo končala na 3. mestu, ko so v zadnjem krogu nesrečno izgubile naslov državnih prvakinj. Poleg državnega prvenstva je članska ekipa prejela tudi nagrado za tekmovalne dosežke v pokalnem tekmovanju, ker so osvojile končno drugo mesto.


Kapetanka Karmen Ulbin je v imenu članske ekipe prevzela nagrado (Foto: Miro Pivar

Za najboljšo športnico Občine Domžale v preteklem letu je bila razglašena plesalka Lana Smolnikar iz Plesnega kluba Bolero, za najboljšega športnika kickboxer Marjan Bolhar iz Kluba borilnih veščin Domžale, za najboljše moštvo članska ekipa Nogometnega kluba Domžale, priznanje za življenjsko delo na področju športa pa je prejel Marjan Tancik.


Športnika leta 2018 Lana Smolnikar in Marjan Bolhar (Foto: Zavod za šport in rekreacijo Domžale)

V imenu kluba bi radi ponovno čestitali kadetski in članski ekipi za dosežke v preteklem letu, prav tako pa bi čestitali vsem drugim nagrajencem. Veseli nas dejstvo, da smo del tako pestre in športno uspešne občine.

130 views0 comments
bottom of page