top of page

FOTO: Z RUMENOSRČNIM PIKNIKOM SKLENILI SEZONO 2022/23

Ženski nogometni klub Radomlje je sezono 2022/23 sklenil s piknikom in druženjem v Športnem parku Radomlje.

Na rumenosrčnem pikniku ob zaključku sezone 2022/23 se je v Športnem parku Radomlje zbralo več kot 200 udeležencev. Ob igralkah vseh selekcij Ženskega nogometnega kluba Radomlje, trenerjih in ostalih, ki v različnih vlogah skrbijo za delovanje kluba, so petkov večer za druženje izkoristili še starši in drugi člani družin nogometašic.


Z lovoriko za naslov državnih prvakinj se je pred zbranim občinstvom postavila kadetska selekcija ŽNK Radomlje Medex DU17, ki je bila še drugič zapored najboljša na sončni strani Alp. Vodstvo kluba se je s priznanji za rumenosrčno požrtvovalnost zahvalilo zgolj delu tistih, ki pomagate ustvarjati klubsko zgodbo. Hvala prav vsem!


Mešana zasedba članic in kadetinj je za konec sezone odigrala prijateljsko tekmo z ekipo Univerze Scranton iz Virginije. Razgibano srečanje se je končalo z izidom 3:3, nekaj deklet pa je prvič odigralo tekmo na članski ravni. Mrežo Američank so zatresle Maja Madon, Sara Gradišek in Jona Javorič.


Piknik je obiskala tudi bivša članica kluba Korina Janež, ki se je lansko poletje iz Radomelj podala v tujino in je pred tedni z RB Leipzigom napredovala med nemške prvoligaše.


»Rastemo (rumeno)srčno!« še sporočajo iz Ženskega nogometnega kluba Radomlje.

FOTO: ŽNK Radomlje


36 views0 comments

Comments


bottom of page