top of page

GLASUJ IN IZBERI NAJLEPŠI GOL RUMENOSRČNE JESENI

Jona, Katarina, Monika, Margit, Nuša, Ana, Ula ali Špela, kdo je dosegel najlepši gol v rumenosrčni jeseni? V glasovanju, ki vas čaka v nadaljevanju tega prispevka, nam pomagajte izbrati najlepši gol v jesenskem delu sezone.

Članska ekipa ŽNK Radomlje Medex bo z 20 točkami prezimila na četrtem mestu lestvice ŽNL Triglav Zdravje. Mlada zasedba trenerja Aljaža Gornika je dobila šest od 11 ligaških preizkušenj, ob dveh neodločenih rezultatih pa je izgubila zgolj tri tekme z vodilno trojico.


Katarina Gadnik je z osmimi goli najboljša strelka rumenosrčnih, s štirimi goli ji sledi Jona Javorič. V prvem delu sezone sta bili trikrat uspešni Ula Omerzu in jesenska debitantka v članski ekipi Špela Gerbec. Delež k 22 ligaškim zadetkom so dodale še Monika Kastelec, Margit Kosirnik, Ana Gerjolj in tudi vratarka Nuša Vidrih. Kdo pa je zabil najlepši gol te jeseni?


Še preden rumenosrčna zasedba s tradicionalnim zaključnim druženjem zakoraka v zimski premor, bomo z vašo pomočjo izbrali najlepši gol jeseni. Kako? Preprosto! Oglejte si spodnji izbor enajstih zadetkov in v glasovanju izberite tistega, ki vas je najbolj navdušil. Po izbiri predloga svoj glas potrdite s pritiskom gumba ZADNJA STRAN.


Glasovanje traja do sobote, 9. decembra.

FOTO: Aljoša Cankar


226 views0 comments
bottom of page