top of page

HVALA, LORI, LEA IN KATJUSA

Zimsko prestopno obdobje tudi v članski ekipi ŽNK Radomlje Medex prinaša nekaj sprememb. Od rumenega dresa so se poslovile Lori Škulj, Lea Dolinar in Katjuša Kern, ki so z registracijo pridobile pravico nastopa v novi sredini.

Lori se je Radomljam pridružila pred sezono 2017/18, v kateri je nastopala za selekcijo do 13 let. Po vmesni poškodbi kolena je bila v minuli sezoni pomemben člen kadetske selekcije, ki je osvojila naslov državnih prvakinj. Na nekaj kadetskih tekmah je zaigrala tudi v vlogi kapetanke, spomladi pa je debitirala v dresu članske ekipe. Jeseni je zaigrala na 12 tekmah ŽNL Triglav Zdravje, v dvoboju s Cerkljami pa se je veselila strelskega prvenca v članskih tekmovanjih. V skladu s poletnim dogovorom se zdaj odpravlja novemu izzivu naproti.


Lea je rumeni dres prvič oblekla v sezoni 2021/22, sprva je igrala za kadetsko selekcijo. V prejšnji sezoni je na 15 tekmah kadetske lige dosegla 32 zadetkov, s tem dosežkom pa je bila najboljša strelka kadetskega prvenstva. Štajerka je v minuli sezoni, zgolj nekaj dni po tem, ko je dopolnila 16 let, debitirala tudi za člansko ekipo ŽNK Radomlje Medex. Ob poletnem nastopu v pokalnem tekmovanju je v ŽNL Triglav Zdravje odigrala 16 tekem, mreže nasprotnic je zatresla 12-krat. Enajstkrat je bila uspešna v jesenskem delu aktualne sezone.


Tudi Katjuša Kern je bila del Ženskega nogometnega kluba Radomlje leto in pol. V minuli sezoni je bila z 20 goli tretja strelka kadetskih državnih prvakinj, v letošnji sezoni pa je prvič zaigrala tudi za člansko ekipo ŽNK Radomlje Medex. Debi v ŽNL Triglav Zdravje na tekmi s Ptujčankami je obogatila z zadetkom, na osmih tekmah pa se je v 313 minutah veselila sedmih golov. Jeseni je šestkrat pomagala tudi kadetski ekipi, na svoj račun pa je dodala osem zadetkov.


Lori, Lea in Katjuša, hvala za vse rumenosrčne trenutke. Srečno v nadaljevanju kariere!

FOTO: Tomaž Strgar


117 views0 comments
bottom of page