top of page

KADETINJE ŽNK RADOMLJE MEDEX USPEŠNE NA DOMAČEM IGRIŠČU

Kadetska selekcija ŽNK Radomlje Medex je na prvi domači tekmi sezone 2022/23 ugnala ŽNK Cerklje. Gorenjska mreža se je zatresla šestkrat.

Četa trenerja Marjana Grilja je po uvodni zmagi v Ajdovščini in reprezentančnem premoru gostila sosedski dvoboj z ŽNK Cerklje, drugo zmago sezone pa je potrdila v drugem polčasu tekme.


Jona Javorič je z golom v 19. minuti srečanja poskrbela za minimalno vodstvo ob odmoru, v nadaljevanju tekme pa se je gorenjska mreža tresla še petkrat. Prednost je po dobri uri igre podvojila Maja Madon, po novem golu Jone Javorič dve minuti zatem je dvakrat zadela Špela Gerbec, najprej v 74., nato pa še v 91. minuti. V četrti minuti sodniškega dodatka se je prvenca v rumenem dresu razveselila Žana Galjot.


ŽNK RADOMLJE MEDEX DU17 - ŽNK CERKLJE DU17 6:0 (1:0)

Strelke: Jona Javorič (19', 63'), Maja Madon (61'), Špela Gerbec (74', 91'), Žana Galjot (93').

ŽNK Radomlje Medex DU17: Nuša Vidrih, Lara Volavšek (81' Anamarija Močnik), Jona Javorič (69' Tisa Podkrajšek), Ajda Zajc, Nika Bazjak, Taia Doles (81' Katja Prelovšek), Špela Gerbec, Gala Dasović Ravnik, Maja Madon, Katjuša Kern (77' Žana Galjot), Alicija Brinovec (48' Ula Omerzu). Trener: Marjan Grilj.

ŽNK Cerklje DU17: Živa Mikložič, Ema Demjanovič, Eglantina Lumi (60' Lara Knaflič) (82' Sara Radikovič), Ema Malgaj, Lana Ćosić, Živa Rupar, Natalija Globočnik, Sara Potočnik, Monika Globočnik, Mirjam Božnar (69' Nara Zelnik), Klara But. Trener: Primož Štrajhar.

FOTO: Zdravko Turk


32 views0 comments
bottom of page