top of page

KARMEN ULBIN PO DVOJNI KRONI: »SEM PRESREČNA IN PONOSNA NA IGRALKE OBEH SELEKCIJ«

Kadetska zasedba ŽNK Radomlje je s sobotno tekmo proti ajdovskemu Primorju uspešno zaključila državno prvenstvo. Rumenosrčna dekleta so se od sezone poslovile z novo zmago, nekatera med njimi so se s trenerko Karmen Ulbin veselile dvojnega uspeha.


Karmen Ulbin je v vlogi glavne trenerke do naslova državnih prvakinj popeljala selekciji do 17 in 15 let. Štajerka je pri mlajši ekipi državnih prvakinj sodelovala z Moniko Drobnič in Mariko Prošek, kadetsko ekipo pa je v uvodu sezone na nekaj tekmah vodil Aljaž Gornik.


Tako kot igralke, je bila dvojne krone vesela tudi Karmen, tudi zato, ker so se ji lovorike v času kariere nekajkrat izmuznile v zadnjem trenutku: »Zelo sem ponosna na dekleta selekcije DU15 in DU17, vse od najmlajše pa do najstarejše. Tudi meni kot trenerki so prinesle dva izjemna naslova državnih prvakinj, ki sem ga kot igralka vedno uspela izgubiti v finalnih tekmah. Sem presrečna in ponosna na igralke obeh selekcij, posledično tudi na celoten klub. Upam, da bodo te uspehe uspele prenesti v svoje nadaljnje delo.«


Ekipa do 15 let je celotni sezoni točke oddala zgolj enkrat, kadetinjam je uspel še korak naprej, saj so dobile vseh 19 preizkušenj. »Sezona brez oddane točke nekaj izjemnega. Dekletom kapo dol, od prve do zadnje tekme. Na začetku sezone so si postavile ekipni cilj, najprej je to bilo prvo mesto, ko je šlo vse boljše, pa je prišlo tudi do tega, da nočejo oddati točke. To je vrhunsko! Upam, da bo šlo tako naprej, da bodo dekleta še bolj napredovale in bomo lahko to v določenem časovnem obdobju prenesli tudi v člansko ekipo,« trenerka pravi o posebnem dosežku.


Kaj dvojna krona pomeni za prihajajočo sezono? »Pravimo, da je potrebno naslove braniti, meni pa se zdi, da jih moramo z obema ekipama spet napadati. Letos smo potrdili dva naslova, za prihodnjo sezono pa upam, da bomo s selekcijama DU15 in DU17 spet napadali vrh lestvice,« še pravi 27-letnica.


Nekdanja nogometašica rumenih konec tedna s svojimi varovankami odhaja v Avstrijo, mlade Radomljanke bodo nastopile na mednarodnem turnirju Cordial Cup.

FOTO: Tomaž Strgar


27 views0 comments
bottom of page