top of page

MAŠA OSOJNIK: »MLADOST NAS NE BO USTAVILA«

Članska ekipa ŽNK Radomlje Medex se v Športnem parku Radomlje pripravlja na novo sezono. V tem tednu se je treningom pod vodstvom trenerja Aljaža Gornika pridružila tudi Maša Osojnik.

Mlada Ljubljančanka je uspešno sanirala poškodbo gležnja, ki jo je od igrišč za nekaj tednov oddaljila v končnici prejšnje sezone. Sedemnajstletnica je nekaj časa vadila po prilagojenem programu, s pomočjo klubske kineziologinje Kaje Bratine pa zdaj pili še zadnje malenkosti, da bo vnovič povsem pripravljena na tekmovalne napore.


»Bilo je zelo težko, vendar sem imela podporo prijateljic in kluba, kar mi je vse skupaj olajšalo. Trenirala sem po prilagojenem programu. Vsaj tako, samo, da nisem potrebovala operacije ali česa podobnega,« se je vrnitve na ekipne treninge razveselila krilna napadalka, ki bo v prihajajočem prvenstvu še pomembnejšo orožje rumenosrčnih.


Članica mlajših reprezentančnih selekcij se je Radomljam pridružila v lanskem poletju, prvo pravo sezono pa je - čeprav je bila glede na staž še kadetinja - zaključila z desetimi zadetki. »Vtisi so odlični, zelo dobro sem se ujela s celotno ekipo. Odigrale smo odlično sezono. Zadale smo si cilj, da smo tretje in to nam je tudi uspelo, za mano je super sezona,« je zadovoljna v minuli izdaji SŽNL tretja strelka ekipe.


Optimistične je tudi pogled v prihodnost. »Zagotovo se bo poznalo, da ekipo sestavljamo mlade igralke, vendar menim, da nas mladost ne bo ustavila, saj smo vse zelo potencialne. V novo sezono vstopamo z visokimi cilji, ki so višji kot v prejšnji sezoni,« še pravi Maša.


Celotnemu pogovoru z mlado igralko ŽNK Radomlje Medex prisluhnite v priloženem posnetku.

FOTO: ŽNK Radomlje


85 views0 comments
bottom of page