top of page

OB DEBIJU NAVDUŠILA S ŠESTIMI ZADETKI

Članska ekipa ŽNK Radomlje Medex je sezono Ženske nogometne lige Triglav Zdravje odprla z rekordno zmago na Ptuju. V ekipni predstavi devetih strelk se je s šestimi zadetki izkazala debitantka Naja Poje Mihelič.

Ribničanka v rumenosrčni zasedbi se je že po debitantskem nastopu v članskih tekmovanjih Nogometne zveze Slovenije zavihtela na vrh ligaške lestvice strelk. »Vstop med članice je kar dober, se pa ne bom ustavljala tukaj, gremo naprej! Sem kar zadovoljna z nastopom, še vedno pa so možnosti za napredek,« je po dobri predstavi dejala Naja Poje Mihelič.


Šestnajstletnica je bila po učinkoviti predstavi zadovoljna z igro celotne ekipe: »Oddelale smo tako, kot smo si zastavile. Opravile smo cilje, ki smo si jih postavili pred tekmo, na igrišču smo dobro stale, zaključki so bili dobri in posledica tega je tudi rezultat.«


Po stažu še kadetinja ne skriva visokih ciljev, od sebe pa pričakuje, da bo v letošnji sezoni predvsem napredovala in pomagala klubu do najboljših rezultatov. Naja si novih zmag želi že v tem tednu, ko člansko ekipo ŽNK Radomlje Medex čakata kar dve preizkušnji. »Pričakujem dve zmagi, na obeh srečanjih bomo šle na polno. Če bomo tekmi oddelale s pravim pristopom, nam bo uspelo,« še pravi mlada napadalka.


Rumenosrčne bodo sredo v Ajdovščini napadale pokalni polfinale, v nedeljo pa v sklopu drugega kroga ŽNL Triglav Zdravje v Športnem parku Radomlje gostujejo Cerkljanke.

FOTO: Zdravko Turk



17 views0 comments
bottom of page