top of page

POTRDITI DOBRO DELO NA TRENINGIH

Pred člansko ekipo ŽNK Radomlje Medex je zadnje jesensko gostovanje. Rumenosrčne se bodo v derbiju 11. kroga ŽNL Triglav Zdravje pomerile z ŽNK Ljubljana.

Prvi medsebojni obračun letošnje sezone je pripadel Ljubljančankam, a so Radomljanke že pred prvim zadetkom nasprotnic pripravile nekaj lepih priložnosti. Naja Poje Mihelič potrjuje, da je mlada ekipa motivirana, da popravi vtis s septembrske tekme.


»Mladost nas ne ustavlja, z vsako tekmo pridobivamo izkušnje in napredujemo. Velik adut je volja, da popravimo vtis s prejšnje medsebojne tekme ter mladostna energija in razigranost,« pravi krilna igralka.


Članska ekipa rumenih bo do zimskega premora odigrala še tri tekme. Kakšen bo recept za uspeh v nedeljskem obračunu? »S trdim delom in pravim pristopom, ki ga kažemo na treningih nam zmage ne uidejo. Miselni nastavek in zagnanost sta prava. Na tekmi se moramo predvsem zbrati in pokazati tako posamično kakovost kot kakovost celotne ekipe,« odgovarja Ribničanka.


Radomljanke bodo dodatno energijo v Šiški črpale tudi v oktobrskem remiju z Olimpijo: »Ja, zagotovo smo na tekmi z Olimpijo prikazale zelo dobro igro, imamo pa še nekaj rezerve. Vemo, kaj smo sposobne in imamo visoka pričakovanja. V tekmo bomo šle na polno, tako kot vedno, in upamo, da nam uspe doseči zastavljen cilj,«


Naja je ena od petih igralk generacije 2006, ki že igrajo vidno vlogo v enajsterici članske ekipe, je zadovoljna s prvimi nastopi v ŽNL Triglav Zdravje. Vsestranska krilna nogometašica je druga strelka ekipa, na sedmih tekmah je dosegla 12 zadetkov: »Zdi se mi, da sem prikazala kar nekaj dobrih predstav, prostora za napredek pa je še ogromno.«


Pred dnevi je dvakrat zadela tudi na tekmi s Primorjem, s prvim zadetkom v mreži Ajdovk pa se je podpisala pod 700. gol članske ekipe ŽNK Radomlje Medex v državnem prvenstvu. »Ponosna sem na celoten klub in sem vesela, da sem pripomogla k temu mejniku,« še pove o dosežku Radomljank.


Nedeljski obračun 11. kroga ŽNL Triglav Zdravje se bo v prestolnici pričel ob 13. uri.

FOTO: Tomaž Strgar


29 views0 comments
bottom of page