top of page

SELEKCIJA DU15 NAJPREJ V KOPER

Selekcija ŽNK Radomlje DU15 pomladanski del sezone odpira z nedeljskim opoldanskim gostovanjem na koprski Bonifiki.

Četa trenerke Karmen Ulbin želi nadaljevati uspešno serijo rezultatov iz prvega dela prvenstva. Dekleta v rumenem na devetih preizkušnjah niso oddale točke, oktobra so dobile tudi domačo tekmo s Koprčankami. Ob avtogolu Primork je srečanje odločila Taja Strgar, ki je najboljša strelka zahodne skupine.


Radomljanke želijo v jesenskem slogu zakorakati tudi v nadaljevanje prvenstva, je pred prvo od devetih tekem poudarila Tajda Mujezinović: »Prepričana sem, da vse skupaj v pomlad vstopamo zelo optimistično. Naš namen je nadaljevati tako kot v jesenskem delu in obdržati rezultat brez oddane točke. Bližajo se tudi veliki turnirji, na katerih se želimo čim bolje uvrstiti.«


Selekcija DU15 med tekmovalnim premorom ni počivala, aktivna je bila v zimski ligi. Kaj so prinesli obračuni s fantovskimi zasedbami? »Kot ekipa smo nadgradile nogometno znanje, okrepile borbenost in komunikacijo med samo igro. Pri sebi bi izpostavila predvsem to, da sem pridobila na fizični moči, bolj sproščeno vstopam v dvoboje na igrišču. S svojo borbenostjo, občutkom za igro želim biti soigralkam podpora in pomoč do zastavljenih ciljev,« pravi mlada Gorenjka.


Nadaljevanje sezone po treh tekmah rednega dela prvenstva prinaša še končnico s šestimi kakovostnimi tekmami proti najboljši trojici vzhodne skupine. »Najmočnejši adut je prav gotovo naša ekipna igra, ki jo vzgajamo na vsakem treningu in tekmi. Največji zagon pa je želja, da obdržimo naslov državnih prvakinj. Vsekakor je v vsem tem naša največja motivatorka trenerka Karmen,« je še poudarila Tajda.


Nedeljski dvoboj Koprčank in Radomljank se bo v ŠRC Bonifika, na igrišču z umetno travnato površino, pričel ob 12. uri.

FOTO: Tomaž Strgar


135 views0 comments
bottom of page