top of page

SELEKCIJA ŽNK RADOMLJE DU13 NOVO SEZONO ODPIRA DOMA

Z uvodnim turnirjem državnega prvenstva se nova sezona pričenja tudi za dekleta, ki nastopajo za selekcijo ŽNK Radomlje DU13. Rumenosrčne borke se bodo uvodoma predstavila na domačem igrišču.

»Za nami je dober mesec treningov, dekleta pa na njih pridno in zavzeto trenirajo. Začetek tekmovanj bo sluzil kot dodaten vpogled v stanje igralk in celotne ekipe za delo vnaprej. Želim si, da dekleta na tekmah zaupajo vase in svoje sposobnosti, se med sabo spodbujajo ter ohranijo igrivost, ki jo kažejo na treningih,« pred uvodnim turnirjem pravi Tija Vrhovnik, trenerka selekcije ŽNK Radomlje do 13 let.


Turnir zahodne skupine državnega prvenstva se bo v Športnem parku Radomlje pričel ob 16. uri, mlade Radomljanke pa bodo prvo tekmo odigrale pol ure zatem. Najprej bo nasproti stala ekipa Kopra Obale. Takoj zatem zasedbo Tije Vrhovnik čaka še dvoboj z Ljubljano, ob 18:30 pa še zaključno dejanje turnirja z Olimpijo.


V zahodni skupini bodo ob ŽNK Radomlje nastopale še ekipe ŽNK Cerklje, ŽNK Koper Obala, ŽNK Krim, ŽNK Ljubljana, ŽNK Olimpija in Primorje Gaia Naturelle.


FOTO: ŽNK Radomlje in Tomaž Strgar


69 views0 comments
ŽNK_Radomlje_Logo_bw.png

Moj, tvoj, naš klub!

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon

   Domov         Kontakt         Nogometna šola           UEFA             NZS              S2S            Piškotki

bottom of page