top of page

SHOEFRESH - NIČ VEČ MOKRE OBUTVE

Shoefresh - prepustite mu vašo obutev, vi pa uživajte v pomembnih stvareh. Tehnologija čiščenja z aktivnim kisikom in tremi različni programi sušenja bodo poskrbeli, da bo vaša obutev suha in čista, vi pa pripravljeni na nove izzive!

Razkuževanje obutve poteka z ozonom. Naprava Shoefresh ima tri prednastavljene programe, Sport, Snickers in Leather, ki pokrijejo glavnino vseh potreb uporabnikov.

Samo sušenje in dezinfekcija poteka tako, da obuvalo nataknete na nosilce, ki so postavljeni v horizontalni legi, tako da je izkoristek razkuževanja z ozonom še boljši. Program se zažene samodejno zahvaljujoč infrardečim senzorjem.

Najprej shoefresh opod obutev očisti z aktivnim kisikom. S tem odstrani neprijetne vonjave, plesen in bakterije. Tako je vaša obutev ponovno osvežena, zmanjša pa se tveganje za atletsko stopalo in glivične okužbe nohtov. Topel zrak in močan ventilator nato odstranita znoj in vlago. Deluje tudi na peti vaših čevljev, da bo vsak del obutve spet higieničen, svež in suh.

»Napravo Shoefresh sem lani prejela kot nagrado za največ prodanih klubskih koledarjev. Gre za zelo uporabno napravo za sušenje in dezinfekcijo nogometnih čevljev. Shoefresh redno uporabljam po treningih in tekmah, še posebej, ko dežuje in v zimskih mesecih,« pravi Anamarija Močnik, igralka kadetske in članske ekipe ŽNK Radomlje Medex in ena od uporabnic naprave Shoefresh.

Več o napravi Shoefresh izveste na spletni strani.

FOTO: ŽNK Radomlje


59 views0 comments
ŽNK_Radomlje_Logo_bw.png

Moj, tvoj, naš klub!

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon

   Domov         Kontakt         Nogometna šola           UEFA             NZS              S2S            Piškotki

bottom of page