top of page

TONE ZAVRŠAN POSTAL ČASTNI ČLAN ŽNK RADOMLJE

Zaključni piknik igralk, trenerjev, članov in podpornikov Ženskega nogometnega kluba Radomlje je bil zadnje dejanje jubilejne sezone 2021/22.

Ženski nogometni klub Radomlje se je od sezone 2021/22 poslovil s tradicionalnim zaključnim piknikom, na katerem se je vodstvo kluba zahvalilo vsem, ki so v zadnjem letu na kakršenkoli način pomagali pri napredku rumenosrčne zgodbe.


Ob desetletnici delovanja Ženskega nogometnega kluba pa je bil proglašen tudi častni član kluba. Predsednica Andreja Leskovšek McQuarrie je v imenu izvršnega odbora ŽNK Radomlje podelila plaketo Tonetu Završanu, ki je bil pred desetimi leti eden od soustanovnih članov društva. Legendi radomeljskega nogometa smo ob desetletnici delovanja rumenosrčne sredine izrekli zahvalo in priznanje za dolgoletno podporo ter pomoč pri razvoju in napredku kluba.


Trenerji vseh selekcij in krožkov na okoliških šolah, prostovoljci in člani vodstva kluba so prejeli zahvalo za rumenosrčno požrtvovalnost v sezoni 2021/22, klub pa se je s priložnostnim priznanjem zahvalil tudi podjetjem, ki so v zadnjih 12 mesecih stala ob strani desetletnemu projektu.


Ob družabnem dogajanju so bili opravljeni tudi sestanki klubskih selekcij, na katerih so trenerji igralkam in staršem predstavili načrte za prihajajočo sezono. Le-ta se s prvimi ligaškimi tekmami pričenja že sredi avgusta, še pred tem pa bodo dekleta opravila nekajtedenske priprave.


V pričakovanju novih tekmovalnih izzivov se prav vsem še enkrat zahvaljujemo za podporo v minuli sezoni.

FOTO: Tomaž Strgar


28 views0 comments
bottom of page