top of page

S TRADICIONALNO VEČERJO SKLENILI LETO 2023

Gostilna in picerija Jaka, ki je z lastnikom Alešem Stoparjem že vse od ustanovitve kluba podpornica rumenosrčnih, je gostila zaključno druženje članske ekipe ŽNK Radomlje Medex.

Tradicionalno večerjo ob koncu leta smo izkoristili tudi za razglasitev najlepšega gola jesenskega dela sezone, podelili smo priznanja najboljšim posameznicam v letu 2023, nagradili igralke z jubilejnim številom nastopov v rumenem dresu in se nasmejali zabavnim trenutkom v minulih mesecih, ki jih bomo z vami delili konec tedna.

V spletnem glasovanju za najlepši gol ŽNK Radomlje Medex v jeseni 2023 ste največ glasov namenili zadetku Ule Omerzu, ki je v Ajdovščini zadela neposredno iz kota. Ula je v tesnem boju za zmago za zgolj odstotek premagala Jono Javorič, za tri odstotke glasov pa Špelo Gerbec.

Kapetanka Katarina Gadnik je prejela priznanje za 150 nastopov v članski ekipi ŽNK Radomlje Medex, Ana Gerjolj in Margit Kosirnik pa sta domov odnesli priznanje za 50 tekem v članski selekciji rumenih.

Za najbolj zabavno igralko ŽNK Radomlje Medex v letu 2023 je bila v internem glasovanju soigralk izbrana Jona Javorič. Katarina Gadnik je največ točk prejela v glasovanju za najboljšo motivatorko in najbolj rumenosrčno igralko ŽNK Radomlje Medex, Ajda Zajc pa je slavila v glasovanju za najbolj perspektivno in najboljšo igralko ŽNK Radomlje Medex v letu 2023.

Predbožični darilni paket s svojimi izdelki je podaril generalni pokrovitelj kluba Medex. Hvala!

NAJBOLJŠA MOTIVATORKA ŽNK RADOMLJE MEDEX 2023 Margit KOSIRNIK 20 Lara VOLAVŠEK 27 Katarina GADNIK 39

NAJBOLJŠA ZABAVNA IGRALKA ŽNK RADOMLJE MEDEX 2023

Nika BAZJAK 13 Ana GERJOLJ 13 Ula OMERZU 21 Jona JAVORIČ 78

NAJBOLJ RUMENOSRČNA IGRALKA ŽNK RADOMLJE MEDEX 2023

Ana GERJOLJ 22 Margit KOSIRNIK 41 Katarina GADNIK 57

NAJBOLJ PERSPEKTIVNA IGRALKA ŽNK RADOMLJE MEDEX 2023

Špela GERBEC 27 Jona JAVORIČ 33 Ajda ZAJC 37

NAJBOLJŠA IGRALKA ŽNK RADOMLJE MEDEX 2023 Katarina GADNIK 25 Ana GERJOLJ 28 Ajda ZAJC 32

GOL JESENI 2023 Tretje mesto: Špela GERBEC - ŽNK Radomlje Medex 2:0 ŽNK Cerklje - 20% Drugo mesto: Jona JAVORIČ - ŽNK Radomlje Medex 1:0 ŽNK Ljubljana - 22% Prvo mesto: Ula OMERZU - Primorje Gaia N. 0:4 ŽNK Radomlje Medex - 23%

FOTO: ŽNK Radomlje


55 views0 comments

Komentarze

Nie można załadować komentarzy
Wygląda na to, że wystąpił problem techniczny. Spróbuj ponownie połączyć lub odświeżyć stronę.
bottom of page